جلد 1، شماره 1 - ( 7-1376 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 31-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Tabibi S. Necessities of revolution in higher education management to fulfill national development objectives. jha 1997; 1 (1) :1-31
طبیبی سید جمال الدین. لزوم تحول در مدیریت آموزش عالی در راستای تحقق آرمان های توسعه ملی. فصلنامه مدیریت سلامت. 1376; 1 (1) :1-31

چکیده:   (11939 مشاهده)
سرعت روزافزون تغییر و تحولات در جوامع انسانی موجب دگرگونی در نگرش، جهان بینی، ارزشها و انتظارات انسان شده است. سیر تحولات در جامعه، وظایف آموزش عالی را ناگزیر دچار تغییر ساخته و می‌سازد. رسالت دانشگاه به عنوان متفکرترین نهاد مسئول در قبال تحقق آرمانهای توسعه ملی ایجاب می‌کند تا به پویاسازی ارکان خود در انطباق با برنامه‌های توسعه بپردازد. تخصیص اعتبارات کلان به آموزش عالی، از یک سو افزایش بهره‌وری نیروهای متخصص را طلب می‌کند و از سوی دیگر تحول بنیادی در ساختار و فعالیت نظام آموزش عالی را می‌جوید. از آنجا که بستر واقعی انجام چنین تحولی و عامل پایش روند مطلوب آن، مدیرتی دانشگاه محسوب می‌شود در نخستین گام بهره‌گیری از مدیریتی پویا را در نظام آموزش عالی اجتناب ناپذیر می‌نماید. لذا، پژوهشگر بر آن شد تا ضمن برشمردن پیوندهای موجود میان تلاش دانشگاه و اهداف توسعه ملی، لزوم انجام تغییرات اساسی در برنامه‌های آموزش عالی کشور با تاکید بر متحول ساختن مدیریت دانشگاه به عنوان عامل کلیدی مورد تحلیل قرار دهد.
دریافت: 1387/8/25 | انتشار: 1376/7/23