هدف از پژوهش حاضر بررسی دیدگاه مدیران مدارک پزشکی شاغل در بیمارستانهای دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، ایران و شهید بهشتی نسبت به استفاده از پرونده کامپیوتری بیماران (CPR) می باشد. این مطالعه به صورت توصیفی انجام گرفته است و اطلاعات از طریق توزیع پزسشنامه در بین پاسخ دهندگان و به صورت حضوری توسط محقق و فرد آموزش دیده دیگری گردآوری گردیده و سپس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. جامعه پژوهش شامل کلیه مدیران مدارک پزشکی بیمارستان های دانشگاههای علوم تهران ، ایران و شهید بهشتی است که تعداد آنها 41 نفر می باشد. نتایج این تحقیق نشان داد که :
ـ نیمی از مدیران مدارک پزشکی بیمارستانهای دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران با نرم افزار ADS9 و برخی از مدیران مدارک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با نرم افزار MedRec در زمینه مدارک پزشکی آشنا بودند.
ـ درصد کمی از مدیران مدارک پزشکی بیمارستان های هر سه دانشگاه علوم پزشکی اطلاعات جدید خود را با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه پرونده کامپیوتری بیمار (CPR) می باشد از خارج از ایران کشف می کردند.
ـ هزینه دار بودن عملیات راه اندازی سیستم (CPR) و نبود یک متولی معین جهت مشاوره در زمینه طراحی ، نصب ، راه اندازی و پشتیبانی آن از جمله عمده ترین مشکلات موجود بر سر راه ایجاد CPR بود که توسط پاسخ دهندگان مطرح گردید .
ـ آموزش کادر پزشکی و پیراپزشکی در حد نیاز، کامپیوتری کردن بخش های گوناگون بیمارستان و اتصال آنها به بخش مدارک پزشکی طبق یک برنامه زمانبندیشده و مشاوره با متخصصان برنامه نویسی و سخت افزار جهت تهیه تجهیزات و نرم افزار مناسب از جمله پیشنهادهایی بود که به منظور رفع مشکلات موجود از طرف پاسخ دهندگان اراده شد.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |