جلد 2، شماره 5 - ( 10-1378 )                   جلد 2 شماره 5 صفحات 74-67 | برگشت به فهرست نسخه ها

Kabirzadeh A, Nemati M, Langarizadeh M. An investigation of filing, retrieval and delivering radiography documents to the applicants in hospitals of Tehran University of Medical Sciences in 1997. jha 2000; 2 (5) :67-74
کبیرزاده آذر، نعمتی مریم، لنگری زاده مصطفی. بررسی وضعیت بایگانی، بازیابی و ارائه عکسبرداری های پزشکی رادیوگرافی‌ها) به متقاضیان آنها در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهر تهران در سال 1376. فصلنامه مدیریت سلامت. 1378; 2 (5) :67-74

تحولات جامعه باعث شده است که نیاز به اطلاعات روزامد افزایش پیدا کند. این اطلاعات که براساس مدارک پزشکی بیماران به دست می‌آید به لحاظ ویژگی خود دارای اهمیت فراوانی است. عکسبرداری‌ها نیز بخشی از مدارک پزشکی بیماران را تشکیل می‌دهند که از نظر ارزش و کارایی همانند اوراق مدارک پزشکی می‌باشد. در این پژوهش که از نوع توصیفی – تحلیلی و با استفاده از تکمیل پرسشنامه در مراکز آموزشی – درمانی شهر تهران در سال 1376 انجام شده است، بایگانی رادیولوژی از نظر بایگانی، بازیابی و ارائه به متقاضیان سنجیده شده و پس از مقایسه با استانداردهای کالج رادیولوژیست‌های امریکا مشخص شد که چگونگی نگهداری این مدارک شرایط مطلوبی ندارند و در نحوه ارائه از قوانین یکپارچه‌ای پیروی نمی‌شود.
متن کامل [PDF 2014 kb]   (1673 دریافت)
دریافت: 1387/8/22 | انتشار: 1378/10/25