جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای اسدی گرگانی

فاطمه اسدی گرگانی،
جلد ۱، شماره ۱ - ( ۷-۱۳۷۶ )
چکیده

  در این پژوهش نظرات مسئولان کتابخانه های دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و استادان راهنما در مورد نحوه و میزان استفاده از ۲۲ عنوان پایان نامه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ارائه شده در سالهای ۱۳۷۱ و ۱۳۷۲ مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات دو پرسشنامه بود که برای مسئولان کتابخانه های پزشکی و استادان راهنمای پایان نامه های مورد بررسی ارسال گردید. صددرصد پرسشنامه ها تکمیل و عودت داده شد. نتایج حاصل از بررسی نشان داد که ۵۸ درصد از مسئولان کتابخانه ها از وجود پایان نامه هایی که کتابخانه های آنان، جامعه مورد بررسی آنها بودند اطلاعی ندارند و از بین کسانی که اطلاع داشتند ۶/۵۸ درصد پایان نامه ها را به دلیل عدم دسترسی در درجه اول و سپس عدم نیاز مطالعه نکرده بودند.

کسانی که پایان نامه ها را مطالعه کرده بودند تنها ۱/۲ درصد پس از مطالعه در جهت یافته های تحقیق تغییراتی در کتابخانه خود ایجاد کرده بودند. ۲۸/۷۷ درصد از استادان راهنمابه پایان نامه های راهنمایی شده خود اشاره یا استناد کرده بودند. ۵/۴۵ درصد از پایان نامه ها به صورت مقاله منتشر شد و یا در سمینارهای کتابداری ارائه گردید و دقیقاً از نیمی از پایان نامه ها جهت انتخاب عنوان پایان نامه های دیگر ایده گرفته شده بود.
فاطمه اسدی گرگانی، فاطمه حسینی، مریم سلامی،
جلد ۴، شماره ۹ - ( ۴-۱۳۸۰ )
چکیده

  پژوهش حاضر با هدف تعیین میزان دسترسی دانشجویان و دستیاران داروسازی به مقالات مورد نیاز از طریق کتابخانه دانشکده های داروسازی کشور انجام شده است. جامعه مورد پژوهش اطلاعات کتاب شناختی ۸۸۲ مقاله مورد نیاز، حاصل جستجوی دانشجویان و دستیاران داروسازی در پایگاه های اطاعاتی Chemical و pharmacology&Drugs و IPAMedline , موجود در کتابخانه دانشکده داروسازی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی بود. یافته های پژوهش در مورد متوسط میزان دسترسی به اصل مقاله در کل افراد مورد مطالعه، نشان داد که در بین کتابخانه های دانشکده های داروسازی کشور، کتابخانه دانشکده داروسازی تهران بیشترین دسترسی و کتابخانه دانشکده داروسازی ساری کمترین دسترسی را فراهم نمودند.


فاطمه اسدی گرگانی، علی طالبیان، حمیده علیرمضانی،
جلد ۴، شماره ۱۰ - ( ۷-۱۳۸۰ )
چکیده

این پژوهش پیمایشی به بررسی و مقایسه میزان رعایت شیوه ونکوور و استانداردهای ایزو در ۲۰۵ پایان نامه دکترای تخصصی موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان که در سالهای ۱۳۶۸ الی تیرماه ۱۳۷۹ و در ۱۴ رشته تخصصی ارائه شده‌اند، می‌پردازد. یافته‌ها نشان می‌دهد که در کل پایان نامه‌ها میزان رعایتش یوه ونکوور (۸/۷۰ درصد) و میزان رعایت استانداردهای ایزو (۶/۵۳ درصد) بوده است. شیوه ونکوور در پایان نامه‌های رشته روانپزشکی با (۲/۸۰ درصد) و استانداردهای ایزو در پایان نامه‌های رشته چشم پزشکی با (۷/۵۷ درصد) بیشتر از سایر رشته‌ها رعایت شده‌اند. آزمون‌ فرضیه پژوهش نشان می‌دهد که در این پایان نامه‌ها بین میزان رعایت شیوه ونکوور و استانداردهای ایزو اختلاف معنی دار با معیار بالایی وجود دارد.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مدیریت سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Health Administration

Designed & Developed by : Yektaweb